Morten Myksvoll og Globalistenes Voldshyllester

Så er vi her.

Richard Spencer, en av Alt-Right bevegelsens tankeledere ble brutalt angrepet på åpen gate og folk simpelthen elsker det. Akkurat nå er Twitter fullt av folk som hyller det, ler, remixer, og verst av alt, rasjonaliserer vold mot meningsmotstandere.

(jeg fant ikke den originale videoen, så her har dere en med musikk fra Svampebob)

Det er allerede minst to kontoer dedikert til Spencer-remixer, og selv Nordmenn har slengt seg på trenden. At Richard Spencer blir overfalt har rett og slett blitt et meme, men mer om det senere.

En av de mer prominente skikkelsene som er åpent glad for at dette skjedde er tidligere politisk rådgiver i FrP, nåværende daglig leder for «Forum Nye Bergensbanen», lidenskapelig elsker av Tyrkia (ikke spør meg hvorfor, han har rare prioriteringer), og fulltids kranglefant: Morten «Voldsfan» Myksvoll.

 

myksvoll

Han startet med å tweete et sitat som angivelig skulle være fra Spencer selv (alternativ fakta, forfatteren er en helt annen fyr), som senere ble justert til å være fra en side Spencer hadde redaksjonelt ansvar for (alternativ fakta, Richard hadde frasagt seg det ansvaret lenge før artikkelen ble publisert), men Myksvoll har ikke gått tilbake på noe av det han har sagt, selv om han fikk kritikk fra mange hold så fortsatte han å rasjonalisere volden mot en mann han åpenbart ikke vet noe om.

morten

Men Morten stiller hardt mot hardt, og etter noen timer debatt og kverulering, gjør han som en hver prinsipiell debattant ville gjort. Han deaktiverte kontoen sin, var borte i to dager og da han kom tilbake latet han som om ingenting hadde skjedd. Ingen anger på påstandene sine, ingen innrømmelser av feil informasjon, bare debatt og kverulering rundt fakta om terrororganisasjonen ISIS, som han ved skrivende stund holder på med.

Så korrekte fakta om en som ønsker en fredelig revolusjon er ikke fullt så viktig som å korrigere de som sier en liten ting feil om den gjengen som sprenger seg selv og halhugger uskyldige. Notert.

INTERSEKSJONELL VOLDSRASJONALISERING

Noen, som Morten her, har ikke så mye å si annet enn at det er OK å slå «Nazier» fordi de er «Nazier». Morsomt nok er det jo alltid opposisjonen som definerer de som er Nazi, og Morten selv har tilhørt et parti som KONSEKVENT blir kalt Nazister av meningsmotstadere. HØRER DU MORTEN? DU FORSVARER VOLD MOT DEG SELV!

Men dette er langt ifra like ille som moderne feminister som har et helt ideologisk grunnlag for å gjøre fysisk vold mot oss som blir stemplet som Nazi eller fascist. I deres verden deles alle inn i grupper som settes mot hverandre ut ifra hvor lite eller mye privilegier en har. En videreføring av den klassiske «have vs have-nots», en veldig effektiv måte å sette deler av befolkningen opp mot hverandre og skape mer polarisering.

magnar

Ikke nok med at den moderne venstresiden har makten til å definere hvem som er fascist og ikke, de har også bestemt at fascister utøver vold med ordene sine (jeg har skrevet litt om dette fenomenet før), og derfor er fysisk vold i «selvforsvar» greit å gjøre.

magnar2

Begge disse sitatene er fra samme fyr som også ønsket at jeg skulle bli låst inn til jeg finner på noe annet å gjøre enn fascisme. Veldig inkluderende greier fra en selverklært feminist.

MEMET RICHARD SPENCER

Å slå «nazister» er nå et meme. I idé som sprer seg som ild i tørt gress gjennom venstresiden. Dette er en direkte trussel mot alle som mener at dagens utvikling ikke er optimal for et velfungerende samfunn. Det er en direkte trussel mot min sikkerhet. Etter å ha sett alle ta til orde for at det er OK å slå folk vi er uenige med er jeg genuint redd for hva disse rabiate feministene kan finne på. Jeg er redd for hvor denne utviklingen vil ende, men heldigvis delegitimerer de seg selv ved å rope om vold på denne måten. Alle rasjonelle mennesker ser hvor ekkelt disse feministene oppfører seg ved å rasjonalisere vold på denne måten. Den nye høyresiden vokser i innflytelse, ikke til tross for feminismens kulturelle dominans, men på grunn av den.

Hvis dette fortsetter å eskalere vil vi alle huske hvem som tok dette fra ord til vold.

                                                             

Følg @FuroreTeutonic på Twitter og lik Kokohøyre på Facebook.

Reklamer

2 kommentarer om “Morten Myksvoll og Globalistenes Voldshyllester

  1. Flott. Eksponer venstresiden for de hyklerne de er. Det som først om fremst kjennetegner dem er løgnen og bedrageriene. De skyr ingen midler og bryter alt av regler det passer dem i deres søken etter makt. Og ja, det er kulturmarxister i FrPs rekker også.
    Fint at du avkler de.
    Men du bør også vurdere om bruk av vold egentlig er så ille. Ethvert samfunns lovverk er bygget opp nettopp på trusselen om vold. Denne trusselen er faktisk en nødvendig del av et velfungerende samfunn.
    Nå er venstresiden villig til å drive oss inn i et kaotisk anarki, og få aksept for volden som en av deres legitime politiske våpen. Det man kanskje må forberede seg på er å møte det med bedre vold, vold som et virkemiddel for å bygge opp et samfunn igjen. Det er mye å ta fatt i….

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s