5 Grunner Til At Kvinner Ikke Bør Ha Stemmerett

Det var en lang og hard kamp menn kjempet på kvinnens vegne, men til slutt klarte vi det, det fagre kjønn fikk retten til å stemme. En rettighet som tidligere bare var forbeholdt menn som hadde eiendom og derfor et reellt grunnlag for å sørge for at samfunnet som helhet fungerer. Det er så klart alt for sent å ta stemmeretten tilbake nå, men det er aldri for sent for clickbaity listejournalistikk.

doge_2872944b

FEM GRUNNER TIL AT KVINNER IKKE BØR HA STEMMERETT:

1: Damer styres av følelser

Nå er jeg ikke en fan av generaliseringer, men alle som har hatt noe med jenter å gjøre vet at de en emosjonelle vesener. Det er jentene som lar seg rive med i vår tids heksejakter på Internett uten å ha satt seg inn i fakta som vi menn pleier å gjøre. Hvordan kan vi forvente at de vil ta gode valg på vegne av landet når de ikke en gang klarer å åpne syltetøyet uten en manns hjelp.

2: De tror at alt og alle kan hjelpes

En halvdød hund i en grøft? Jeg er en rasjonell mann og ville endt dens lidelse, men jenter må absolutt passe på det skabbete beistet og fø den og gi den omsorg. Det kan sies om alt og alle de anser som svakere i samfunnet. Muslimske voldtektsgjenger? De er offere for krig/patriarkatet og vi kan og må og skal hjelpe dem og hvis ikke er du ond. Miljøpartiet De Grønne? Se så triste patetiske de er da, de må vi stemme på.

3: Jenter er sosialister

Så klart vil jeg ikke legge til kilder i denne teksten, dette er listejournalistikk. Vil du ha gode begrunnede argumenter med linker til vitenskaplige artikler har vi masse annet på denne siden du kan lese.

Det sagt, en gang leste jeg en artikkel om at alle jenter er sosialister. Bare se på kvinnedominansen i SV og alle de andre kommunistpartiene våre. Henger det sammen med punktet over? Garantert. Jeg vet hva jeg snakker om.

4:Feminisme uten rom for andre ideer

Vår tids søteste hersketeknikk er feminismens «enten er du med oss ellers er du bokstavelig talt Hitler»-retorikk. Jeg prøvde halvveis å kommunisere med en feminist en gang, men hun kunne rett og slett ikke forstå hvordan noen kunne ha meninger som ikke falt innenfor den stadig snevrere feminismeparaplyen. De preker at vi må være inkluderende og fremme mangfold, men bare så lenge inklusjonen og mangfoldet skjer innenfor deres strenge rammer, som leder til…

5: Justin Trudeau

justin-trudeau-pride-toronto-prime-minister-2016

Se på denne kjekke jævelen. Han ble Canadas statsminister fordi han er så kjekk og inkluderende. Hvis du leter i tre minutter finner du fort ut at feminister elsker han, og hvor inkluderende han er, men ingen av dem snakker om hvordan han voldtar landet sitt demografisk og økonomisk fordi se så kjekk og søt han er da. Trudeaus kabinett er den mest mangfoldige regjeringen noensinne fordi ET VISST KJØNN mener at er det mye viktigere at folk i forskjellige farger er representert enn at man har med mennesker med faktisk kompetanse.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s