Daily Stormers offisielle pressemelding ang. Charlottesville

Beklager hvis denne er full av skrivefeil ig ræva formattering, men dette er for viktige nyheter og må ut umiddelbart.

Øverst på forsiden av verdens mest kjente nettavis for ytre høyre ble det i dag sluppet et innlegg som indikerer at de har blitt tatt over av den venstreekstreme hackeren kjent som 4chan på vegne av alle verdens jøder ( https://www.dailystormer.com/hacked-anonymous-now-in-control-of-daily-stormer/ ). Daily Stormer var blandt arragørene til Unite The Right møtet i Charlottesville og hadde i etterkant gjort ekstremt narr av hun som døde av påkjørselen (hvis du ikke har fått med deg dette kan du google selv).

Men til tross for at Daily Stomer er størst på den ytre høyresiden betyr ikke det at folk flest hadde hørt om den, før nå. Fra før var det praktisk talt bare Stormers målgruppe og journalistene som overvåker dem. Dette betyr at verdens samlede pressekorps har fått en drøm oppfylt. Verdens Ondeste Internettside, hacket! Så klart kaster de seg over storyen.

Til og med i Norge har Dagbladet plukket opp saken ( http://www.dagbladet.no/kultur/de-kalte-avdode-heather-32-ei-tjukk-og-barnlos-hore-na-hevdes-det-at-anonymous-har-tatt-hevn/68589886 ). Så klart nå oppdatert med at det «kan» være en prank, men ærlig talt journlisten falt for den. Jeg har vært ute en vinternatt før og kjenner igjen effektiv trolling når jeg ser det. Andrew Anglin og Daily Stormer er heller ikke ukjente med offentlige pranks som dette, men aldri på denne skalaen. Daily Stormer akkurat har trollet verden.

Dette var essensiellt sett Anglins pressemelding etter Unite The Right, og han fikk hele verden til å trykke den.

En relativt obskur nettavis for den harde høyresiden ble akkurat verdenskjent.

Og de som har skylden er journalister som umiddelbart hopper på saker som er for gode til å være sanne.

Herrefred pressen er en gjeng fehuer.

Reklamer

4 kommentarer om “Daily Stormers offisielle pressemelding ang. Charlottesville

 1. Charlottesville var første test på hva høyresiden (den egentlige) vil møte av motstand. Og ikke regn med at lover og regler blir fulgt i denne kampen.
  Et samlet pressekorps stilte seg bak deres programforpliktede agenda. Men denne gangen dummet de seg skikkelig ut. Det er nesten urkomisk. Aftenpostens leder idag (15/8-17) om Trumps unnvikenhet er direkte patetisk.

  Men ikke tro at dette blir lett, og motstanderne av høyresiden har vist at de besitter voldsomt med midler. Men det sies at i enhver krig mot de i utgangspunktet mer durkdrevne er man aldri forberedt på det første slaget.

  Selv om denne artikkelen omhandler blokkeringen av Daily Stormer, er det interessant å se på denne lille filmsnutten som et alternativ til massemedias løgner:

  Finner du den ikke, så søk på what the media won’t tell you about Charlottesville.

  Filmen viser klart og tydelig at sannheten er irrelevant. Og er ikke sannheten krigens første offer?

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s